Fadil Asani Tearca

Home | Fotogaleri | Muzik mp3 | Chat | Download | Video Clip | Lojra | Radio Live

kodra_e_diellit_galleryfull.jpg
Kodra e Diellit


PTT e Tetovės
Qendra e Tetoves
photo8.jpg

Hamami i Tetovės
photo.jpg

TETOVA  eshte qytet i lashte historik ku prej te kaluares e deri me sot kane dale njeres te shquar dhe te elites se larte intelektuale , heroj , trima ... Tetova ne ditet e sotme shikuar nga nje kendveshtrim ekonomik ka me teper rendesi per ritjen e standardit jetsor, duhet qe sa me shume te investohet ne aspekt te prodhimtaris, hapje te vendeve te punes ,regullim infrastrukturor , qendra edukimi dhe trajnime, kurse te gjuheve me mjete moderne dhe me grupe si ne perendim

 

 

 

 

 

 

Ju Jeni VizitorI Numer..

Fadil Asani  Tearcė


 
ag-fa@bluewin.ch

Tirana Prishtina Shkupi